Μόνιμη απαλλαγή από τους κάλους;

Ο σχηματισμός κάλων ενδέχεται να οφείλεται σε πολύ διαφορετικές αιτίες. Σημαντικό ρόλο παίζει ιδίως η χρήση ανθυγιεινών υποδημάτων.

Διότι αν το παπούτσι δεν εφαρμόζει καλά, το δέρμα δέχεται μια αυξημένη πίεση. Από αυτή την πίεση δημιουργούνται κάλοι στο καταπονημένο σημείο. Με το παπούτσι kybun, το φορτίο κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πόδι και αποτρέπεται αποτελεσματικά η δημιουργία κάλων.


Η τέλεια λύση ενάντια στους κάλους: Το παπούτσι kybun

Τα σημεία τριβής στο δέρμα μετατρέπονται με τον καιρό σε φουσκάλες ή κάλους. Αυτές οι αντιδράσεις είναι πάντα μία ένδειξη υπερκαταπόνησης αυτής της περιοχής. Αυτό το σημείο του ποδιού δέχεται υπερβολική πίεση και το σώμα αντιδρά αυξάνοντας το πάχος της επιδερμίδας. Συνεπώς η αφαίρεση του κάλου είναι μια βραχυπρόθεσμη λύση, μακροπρόθεσμα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί η πίεση σε αυτό το σημείο.
Η Christine Weisskirchen εργάζεται ως μόνιμη νυχτοφύλακας στο νοσοκομείο. Για πολύ καιρό υπέφερε από κάλους και ανοιχτά σημεία στα πόδια. Έχει δοκιμάσει πάρα πολλά παπούτσια και μετά από λίγο τα πέταγε. Μέχρι που βρήκε στο παπούτσι kybun με αερόσολα την τέλεια λύση για αυτήν. Έκτοτε δεν υποφέρει ούτε από πόνους στην κνήμη, ούτε στα πόδια και οι κάλοι έχουν εξαφανιστεί τελείως.
Σήμερα η Christine Weisskirchen γνωρίζει, ποια παπούτσια ταιριάζουν στα πόδια της και της παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση. «Μου έδωσαν πολύ καλές συμβουλές στο kybun Partner Shop Thun. Με ενημέρωσαν, ότι ενδέχεται να υπάρξουν ζαλάδες και άλλες αρχικές αντιδράσεις. Δεν ήταν όμως κακό. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτά και δεν πονάω πλέον. Θα τα συνιστούσα παντού.»

Πλεονεκτήματα και δράση:

  • Φροντίζει μακροπρόθεσμα για απαλή, ομοιόμορφη επιδερμίδα στο πέλμα
  • Κατανέμει το φορτίο πίεσης σε ολόκληρο το πόδι, δηλ. αποφορτίζει το μπροστινό τμήμα του ποδιού
  • Αυξάνει την αιμάτωση των ποδιών
  • Εξασκεί το μυικό σύστημα των ποδιών, των κνημών, της κοιλιάς και της μέσης
  • Βελτιώνει την ευστάθεια και την σταθερότητα του σώματος
  • Βελτιώνει τη στάση του σώματος
  • Υγιείς και σε φόρμα χωρίς να αφιερώνετε χρόνο

Επιλεγμένα μοντέλα kybun για γυναίκες και άντρες

Υποφέρετε από άλλες ενοχλήσεις;

Τα θετικά αποτελέσματα χιλιάδων ανθρώπων δεν είναι τυχαία. Αναζητήστε τα συμπτώματά σας και βρείτε, πως η kybun μπορεί να βοηθήσει και εσάς: