Περισσότερη κίνηση στην καθημερινή ζωή χάρη στο kyBounder

Ακούραστο υλικό PU Φαινόμενο αναπήδησης & αστάθεια Πλενόμενο κάλυμμα
Ο τάπητας kybun είναι ένας μαλακός και ελαστικός τάπητας. Η δυνατότητα παραμόρφωσής του επιτρέπει στο πόδι να βυθίζεται πολύ και εξασφαλίζει βέλτιστη επαναφορά. Το kyBounder οδηγεί το σώμα σε ήπια και συνεχή δραστηριότητα προκειμένου να διατηρεί την ισορροπία του. Η δράση Rebound οφείλεται στην εναλλάξ σύσπαση και χαλάρωση των μυών. Αυτό γυμνάζει τους μύες των ποδιών και της πλάτης. Χωρίς να χρειάζεται επιπλέον χρόνος άσκησης, το kyBounder βελτιώνει την ισορροπία, τον συντονισμό και τη συνολική φυσική κατάσταση.
  • Γυμνάζει το μυϊκό σύστημα
  • Χαλαρώνει την πλάτη
  • Προστατεύει τις αρθρώσεις
  • Βελτιώνει τη στάση του σώματος
  • Μειώνει την κόπωση

kybun mat Pyramid 80x60x6cm

The kybun Pyramid mat has a unique coating which makes it waterproof and easy to clean. Be it for work or exercise – the kybun Pyramid mat comes in a compact size, making it versatile with bevelled edges to help reduce the risk of falling in everyday situations.

The kybun Pyramid mat is the ideal exercise technique for home or office:

  • Compact size makes it extremely versatile
  • Bevelled edges reduce the risk of falling in everyday situations
  • Unique coating ensures hygiene
  • Top quality design

kybun mat colour: Bordeaux | Anthracite

kybun mat with (removable) fabric cover | kybun mat Plus with rubber coating in Silver
available in the following sizes:

46 x 46 cm with a thickness of 2 cm, 4 cm and 6 cm
96 x 46 cm with a thickness of 2 cm, 4 cm and 6 cm

Από το παθητικό κάθισμα στην ενεργητική ορθοστασία

Κατά το σιδέρωμα, την παρακολούθηση τηλεόρασης ή την εργασία σε υπολογιστή - με το kyBounder γυμνάζεστε υγιεινά στην καθημερινή σας ζωή. Ακόμα και επαγγελματίες αθλητές γυμνάζονται πάνω στον μαλακό και ελαστικό τάπητα. Κάντε κλικ στην επιθυμητή εφαρμογή και μάθετε πώς να μείνετε σε φόρμα και υγιείς με το kyBounder.

Τάπητας kybun Plus: Ευχάριστη ορθοστασία με παπούτσια

Το τάπητας kybun Plus πάχους 2 cm είναι ιδανικό εάν εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα όρθιοι σε σκληρά δάπεδα: π.χ. σε τράπεζα, σε πάγκο πωλήσεων ή σε πάγκο εργασίας. Το μαλακό και ελαστικό τάπητας kybun Plus ανακουφίζει ολόκληρο το σώμα, προστατεύει τις αρθρώσεις και βοηθά στην ανακούφιση από τα κουρασμένα πόδια. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον καθαρισμό χάρη στην ειδική του επίστρωση. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για χρήση με παπούτσια.

Ποιο πάχος μου ταιριάζει;

kyBounder 2 cm - Για τη θεραπεία και την αποκατάσταση (εκμάθηση βάδισης από την αρχή) kyBounder 4 cm - Για άτομα με προβλήματα ισορροπίας και ζάλη, ηλικιωμένους, παιδιά και άτομα με τραυματισμούς kyBounder 6 cm - Για γενική καθημερινή χρήση: στην εκγύμναση, στο σπίτι ή στο γραφείο. Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα ακόλουθα: Όσο παχύτερος είναι ο τάπητας, τόσο πιο εντατική είναι η άσκηση στο kyBounder.

Opinions/customer testimonials

no news in this list.