Ο εφευρέτης των παπουτσιών ΜΒΤ, Karl Müller, παρουσιάζει τα kyBoot

Το 1996 ο Διπλ. Μηχανικός Karl Müller εφηύρε το παπούτσι ΜΒΤ και έφερε επανάσταση στη βιομηχανία υποδημάτων με την «καμπυλωτή σόλα».

Τα kyBoot σε σύγκριση με τα MBT
Η ανάγκη εκμάθησης μίας τεχνικής βάδισης, η οποία ήταν απαραίτητη με τα ΜΒΤ, ανήκει στο παρελθόν. «Με τα kyBoot δεν περπατάτε, πετάτε. Η αίσθηση walk-on-air είναι μοναδική» δηλώνει ο Karl Müller. Με κάθε βήμα, το σώμα μπαίνει για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου σε κατάσταση έλλειψης βαρύτητας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η μαλακή και ελαστική αερόσολα. Η πολύ καλή απορρόφηση των κραδασμών και η βέλτιστη προσαρμογή στο σχήμα του ποδιού γίνεται άμεσα αισθητή. Είτε κάνετε ορειβασία, πεζοπορία ή εκδρομές - τα kyBoot είναι τόσο άνετα που δεν θα θέλετε να τα βγάλετε.

Τι κάνει την τελευταία εφεύρεση του Karl Müller τόσο μοναδική;


Σε φόρμα με πολλή διασκέδαση με τα kyBoot
Για τον Dr. med. Christian Sommer, Σύμβουλο Χειρουργικής Ορθοπεδικής, τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι το ιδανικό όργανο εκγύμνασης για την καθημερινή ζωή. Η ευχάριστη δράση τους σε ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα φέρνει χαλάρωση στη σπονδυλική στήλη. Η Erika Wissmann μπορεί να περπατά χωρίς δυσκολία μετά από ένα ατύχημα πριν από οκτώ χρόνια, χάρη στα kyBoot που είναι πολύ άνετα. Ο Dr. med. Markus Müller έχει τη δυνατότητα να μειώνει τη δοσολογία αναλγητικών σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα στην περιοχή των ποδιών, λόγω της εξαιρετικής δυνατότητας απορρόφησης των κραδασμών που προσφέρουν τα συγκεκριμένα παπούτσια. Ο Reto Scherrer, ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, είναι ευτυχής με τα νέα του παπούτσια, καθώς στέκεται όρθιος έως και 10 ώρες την ημέρα. Με τα kyBoot όλοι μπορούν να κάνουν κάτι καλό για την υγεία τους. Και χωρίς να αφιερώνουν χρόνο. Λειτουργία/Ιατρικά οφέλη
Με τα kyBoot το πόδι στηρίζεται απευθείας σε ένα μαλακό και ελαστικό υπόστρωμα που επιτρέπει μέγιστη ελευθερία κίνησης. Λόγω της ελαστικότητας και της ευελιξίας όλες τις κατευθύνσεις οι μύες εκγυμνάζονται άριστα. Τα kyBoot προστατεύουν τις αρθρώσεις και ανακουφίζουν από τις εντάσεις. Δεδομένου ότι το μαλακό και ελαστικό υλικό προσαρμόζεται πάντοτε δυναμικά στο πέλμα του ποδιού, τα kyBoot είναι ιδανικά για προβλήματα των ποδιών, όπως βλαισοί και οστική προεξοχή πτέρνας.
Οι επιβαρύνσεις στην πλάτη και τις αρθρώσεις με αυτήν την ειδική σόλα ελαχιστοποιούνται. Άλλες απόψεις πελατών, εξεχουσών προσωπικοτήτων και ιατρών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Karl Müller:

no news in this list.


Opinions/customer testimonials

no news in this list.