Η kybun φέρνει την κίνηση στον χώρο εργασίας

More tasks made easier with kybun

Η επαναστατική αρχή κίνησης kybun κάνει εύκολα τον χώρο εργασίας πιο εργονομικό

Η εργασία σε όρθια θέση πάνω στον μαλακό και ελαστικό τάπητα Τάπητες ορθοστασίας kybun (kyBounder) είναι η υγιεινή εναλλακτική λύση στο παθητικό κάθισμα. Η μαλακή και ελαστική δομή διεγείρει τους μύες των ποδιών σε ήπια, συνεχή δραστηριότητα προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία και η στάση του σώματος. Το Τάπητες ορθοστασίας kybun (kyBounder) σε συνδυασμό με ένα γραφείο όρθιας εργασίας αποτελεί επίσης σημαντικό μέρος της διαχείρισης της υγείας. Ένας ευχάριστος εργασιακός χώρος αυξάνει τα κίνητρα και την ικανοποίηση των εργαζομένων και μειώνει τις αναρρωτικές άδειες του προσωπικού.

Τα Υποδήματα kybun είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για επαγγελματίες που ταξιδεύουν πολύ. Η ειδική παγκόσμια καινοτομία είναι η μοναδική σόλα walk-on-air. Το μαλακό μαξιλάρι αέρα προστατεύει τις αρθρώσεις και ανακουφίζει από την ένταση στην πλάτη και τον αυχένα. Τα Υποδήματα kybun προσφέρουν ευχάριστη απορρόφηση των κραδασμών και είναι εξαιρετικά άνετα, ακόμη και μετά από ώρες χρήσης.

Opinions/customer testimonials

no news in this list.

Media reports about kybun in the world of work

Wednesday 31. July 2019 The perfect solution for fallen arches

The perfect solution for fallen arches

Jürg Sieber has suffered from fallen arches since his youth. The innovative air cushion in this shoe has given him immense relief from his symptoms. [more]

Wednesday 31. July 2019 Comfortable through everyday life

Comfortable through everyday life

Use kybun to relax and strengthen muscles [more]