Οδηγίες χρήσης και πρώτες αντιδράσεις

Η ΜηχανοΘεραπεία kybun είναι ιδανική για «υγιείς» και «ασθενείς». Σε περιπτώσεις βλαισού (παραμόρφωση του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού), πόνων στα γόνατα, φλεβίτιδας και πολλών άλλων ενοχλήσεων , τα προϊόντα kybun προσφέρουν μια μακροπρόθεσμη λύση που μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στην καθημερινή ζωή.

Γενικές πληροφορίες
Η μετάβαση στην πελματική βάδιση συνιστάται για όλους. Η αλλαγή αυτή υποστηρίζεται από τα παπούτσια kyBoot και τον τάπητα kyBounder. Η επανενεργοποίηση και η ενίσχυση του μηχανισμού των πελμάτων και η χαλάρωση του μηχανισμού των ισχίων έρχονται στο προσκήνιο. Με τη μετάβαση στην πελματική βάδιση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ανακούφισης ή/και πλήρους αντιμετώπισης των προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος. Αυτά τα προβλήματα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με το γεγονός ότι ο άνθρωπος έχει εσφαλμένο μοτίβο βάδισης και στάσης λόγω της βάδισης με κοινά παπούτσια σε επίπεδα εδάφη.

Με αυτήν την αλλαγή του μοτίβου βάδισης και στάσης ενδέχεται να εμφανιστούν κάποιες αρχικές αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα. Με την αλλαγή του μοτίβου, το σώμα επανέρχεται στη σωστή του στάση και οι κινήσεις εκτελούνται σωστά. Σε περιπτώσεις προβλημάτων στις αρθρώσεις ή την πλάτη ενδέχεται αρχικά να προκύψει αύξηση των ερεθισμών ή των φλεγμονών. Επίσης, στην περιοχή των ισχίων, η οποία δεν προστατεύεται πλέον, αλλά αντίθετα επιβαρύνεται, ενδέχεται να προκύψουν ερεθισμοί.

Εάν έχετε προβλήματα υγείας ή αισθάνεστε αντιδράσεις κατά τη χρήση, μειώστε αμέσως τον χρόνο χρήσης. Ασκηθείτε τακτικά, αλλά μόνο εφόσον δεν υπάρχουν αντιδράσεις.

Οι πρώτες αντιδράσεις στα kyBoot
Τα kyBoot γυμνάζουν τους μύες και τον συντονισμό. Η χρήση των kyBoot αλλάξει τις δυνάμεις που ασκούνται στους συνδέσμους, τους μύες, τους τένοντες και τις αρθρώσεις. Αυτό επιφέρει μια θετική αλλαγή στη στάση του σώματος και το μοτίβο βάδισης. Κατά τη διάρκεια αλλαγής του μοτίβου βάδισης ενδέχεται να εμφανιστούν αρχικά αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα, οι οποίες εκδηλώνονται με την μορφή πόνου ή φλεγμονής. Στην περίπτωση αυτή, τα kyBoot πρέπει να χρησιμοποιούνται αρχικά για μικρά χρονικά διαστήματα, αλλά πολλές φορές την ημέρα. Ως επί το πλείστον, ο ημερήσιος χρόνος μπορεί να αυξηθεί μετά από μερικές ημέρες σε μία ή δύο ώρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα kyBoot γίνονται μετά από μερικές εβδομάδες άνετα καθημερινά παπούτσια.

Οι πρώτες αντιδράσεις στο kyBounder
Οι αρχικές αντιδράσεις μπορούν να αποφευχθούν με την αργή αύξηση του χρόνου άσκησης και με ειδικές ασκήσεις. Σε περίπτωση υφιστάμενων ορθοπεδικών προβλημάτων συνιστώνται τρεις βασικές ασκήσεις, οι οποίες πρέπει να εκτελούνται τακτικά.

Συμβουλές για ιατρικά θέματα
Η επιλογή μενού Σύμβουλος παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το υπόβαθρο αυτών των αρχικών αντιδράσεων και πολύτιμες συμβουλές για την χρήση σε προβληματικές περιπτώσεις. Για ατομική συμβουλευτική για ιατρικά προβλήματα, επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: beratung(at)kybun.ch.

Εάν ο ιατρός σας δεν συνιστά την χρήση των kyBoot, παρακαλούμε παραπέμψτε τον ιατρό σας σε εμάς, ώστε οι βιο-μηχανικοί ή οι ιατροί μας να τον ενημερώσουν για τη ΜηχανοΘεραπεία.

Περισσότερα άρθρα σχετικά με το θέμα:

Η ΜηχανοΘεραπεία kybun

Τα πόδια είναι το κλειδί για κάθε υγιές σώμα

Η θετική επίδραση των μαλακών και ελαστικών υλικών

Η ΜηχανοΘεραπεία kybun στην καθημερινή ζωή