Καινοτόμο υλικό για μεγάλη διάρκεια ζωής

Η πολυουρεθάνη πολλών συστατικών δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου κόπωση

Το μυστικό του στρώματος kybun βρίσκεται στα ειδικά χαρακτηριστικά του υλικού του. Αυτό το υλικό αποτελείται από μια ειδικά εξελιγμένη πολυουρεθάνη (PU) πολλών συστατικών, που είναι εξαιρετικά μαλακή, όμως παρόλα αυτά διαθέτει μεγάλη δύναμη επαναφοράς χωρίς να παρουσιάζει σχεδόν καθόλου κόπωση. Ακόμη και υπό εντατική χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, το στρώμα kybun διατηρεί τη δύναμη επαναφοράς του παραμένοντας έτσι λειτουργικό. Σε αντίθεση με τα στρώματα PVC του εμπορίου, το στρώμα kybun διαθέτει ένα πολύ μεγάλο εύρος βύθισης και ταυτόχρονα μεγάλη δύναμη επαναφοράς.

Με χρήση 8 ωρών/ημέρα με κανονικό βάρος σώματος (ΜΔΣ 18-25) και καλή φροντίδα, η μέση διάρκεια ζωής του ανέρχεται περίπου στα 2 έτη. Για κάθε 10% αύξησης του κανονικού βάρους, αυτές οι τιμές μειώνονται κατά περίπου 10%, ενώ για κάθε 50% αύξησης του κανονικού βάρους μειώνονται, αντίστοιχα, κατά περίπου 50%.

Για να παραμείνει το στρώμα kybun όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε τέλεια κατάσταση, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Προστατεύετε το στρώμα kybun από υγρασία/μόνιμη υγρασία, χημικές ουσίες, καυστικές/διαβρωτικές ή καυτές ουσίες
  • Καθαρίζετε το στρώμα kybun μόνο στο χέρι
  • Μην επισπεύδετε τη διαδικασία στεγνώματος (π.χ. με σεσουάρ)
  • Αποθηκεύετε το στρώμα kybun σε έναν σκοτεινό, δροσερό και στεγνό χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείτε